Search found 815 matches

by thebronze
Tue Jan 01, 2013 5:26 pm
Forum: General Discussion & Intro Forum
Topic: Sleepers
Replies: 17
Views: 5331

Re: Sleepers

WORGENDK85 wrote: However, these cars were fast to begin with.
"FAST".... You've not driven anything other than a K-car if You think Merkurs are "Fast" stock.... lol
by thebronze
Wed Dec 12, 2012 3:47 pm
Forum: XR4Ti
Topic: instrument cluster lights
Replies: 19
Views: 7582

Re: instrument cluster lights

Thats Your problem.... lights won't work with out the dimmer plugged in....... D'oh
by thebronze
Sat Dec 08, 2012 6:05 pm
Forum: XR4Ti
Topic: 15 psi in neutral?!
Replies: 18
Views: 3186

Re: 15 psi in neutral?!

Well I have checked it.. with a cover and a timing light.... and it was spot on and been running perfectly fine for 4 yrs like that. So all the nay saying doom speakers can pucker up and kiss the chocolate starfish.
by thebronze
Fri Dec 07, 2012 10:56 pm
Forum: XR4Ti
Topic: 15 psi in neutral?!
Replies: 18
Views: 3186

Re: 15 psi in neutral?!

I did Mine with no marks at all... PO removed or broke em all off.... Used the string method and My "ear/ass runs strong. :headbang
by thebronze
Sat Dec 01, 2012 10:21 pm
Forum: XR4Ti
Topic: terrible bog before boost hits!!
Replies: 20
Views: 4268

Re: terrible bog before boost hits!!

:withstupid I'm getting -18 on My Boost/vaccuum gauge at idle.... seems like You have a leak somewhere
by thebronze
Mon Nov 26, 2012 4:35 pm
Forum: XR4Ti
Topic: Turbo boost gauge connection
Replies: 8
Views: 1884

Re: Turbo boost gauge connection

Welcome....

It connects to the back of the cluster..... through the firewall/bulkhead.... through the false firewall/bulkhead and connects to the vaccuum tree/main vaccuum line.
by thebronze
Wed Nov 14, 2012 1:37 pm
Forum: General Discussion & Intro Forum
Topic: Just a random transmission question: 6 speed
Replies: 14
Views: 4198

Re: Just a random transmission question: 6 speed

Knock on wood.... My T9 is still going strong and I'm fairly "ham-fisted" with it... I only use the clutch from a stop... and have the boost cranked up to 18lbs... as long as it's got fluid and Your not doing "clutch dump" burn outs, they are pretty good transmissions
by thebronze
Tue Sep 18, 2012 7:29 pm
Forum: XR4Ti
Topic: Rear Wheel Bearings
Replies: 13
Views: 3311

Re: Rear Wheel Bearings

No need to press bearings.... they just slip over the axle and sit in the races.... need to have the old races removed and the new ones installed.... *Eats foot...* Haven't had the rear of mine apart yet. Thought it was a sealed bearing. If the issue is getting the races out, a hammer and brass pun...
by thebronze
Sun Sep 16, 2012 11:17 pm
Forum: XR4Ti
Topic: Rear Wheel Bearings
Replies: 13
Views: 3311

Re: Rear Wheel Bearings

No need to press bearings.... they just slip over the axle and sit in the races.... need to have the old races removed and the new ones installed....
by thebronze
Sat Sep 15, 2012 1:34 pm
Forum: XR4Ti
Topic: Rear Wheel Bearings
Replies: 13
Views: 3311

Re: Rear Wheel Bearings

:withstupid .. Yup, did mine in the driveway... took about an hr a side to swap them out, from wheel off to wheel on
by thebronze
Tue Sep 11, 2012 12:47 am
Forum: XR4Ti
Topic: 300+ HP Croo! v. Brakes
Replies: 14
Views: 5435

Re: 300+ HP Croo! v. Brakes

I got My PBR's on Ebay for $30 shipped... and got My Focus SVT(aftermarket drilled) for $90 from a guy on a local Focus site... so You can do the swap cheap if You search.....
by thebronze
Thu Sep 06, 2012 7:46 pm
Forum: XR4Ti
Topic: 300+ HP Croo! v. Brakes
Replies: 14
Views: 5435

Re: 300+ HP Croo! v. Brakes

I can't recommend Mike's 300mm kit enough.... I have em and it pretty much "falls" on the car... The braided lines He sells are a "NO Brainer" as well. Quality Kit :cheers
by thebronze
Wed Aug 15, 2012 12:56 pm
Forum: XR4Ti
Topic: Possibly going a new route........
Replies: 3
Views: 1041

Re: Possibly going a new route........

:withstupid +1 for either, and since your local to them both thats a huge bonus
by thebronze
Wed Aug 08, 2012 7:49 pm
Forum: General Discussion & Intro Forum
Topic: today was a bad day!!!
Replies: 42
Views: 11590

Re: today was a bad day!!!

Glad to see Your ok... You are ok right??
by thebronze
Mon Aug 06, 2012 3:00 pm
Forum: XR4Ti
Topic: my new daily has sputter
Replies: 14
Views: 3413

Re: my new daily has sputter

Yup... 87 all the time... only put in the "good stuff" when it's emission time... :headbang