Having problems logging in? Read this thread

General discussion relating to club happenings and items related to Merkurs in general such as "Merkur sightings". If you just signed on, please feel to start a new thread and introduce yourself here. Posts specifically regarding either the XR4Ti or Scorpio should go in those specific forums. Feel free to make suggestions on improving this forum here as well.
Post Reply
MarkM
Level 6
Level 6
Posts: 813
Joined: Wed Mar 17, 2004 11:59 pm
Location: Richmond, VA

Having problems logging in? Read this thread

Post by MarkM » Mon Jan 07, 2019 11:38 pm

Feb. 10, 2019 Update: It's possible to get to the forum using either forum.merkurclub.com or forum.merkurclub.net.

Right now, users should access the site using http://forum.merkurclub.net/forum

It may still be necessary to clear your cookies before you're able to login, but the combination of the correct URL and deleting your cookies should let you get logged in.
------------------
There's some behind the scenes work going on with our internet host and you may have problems getting logged in to the forum. If you find that your log in just isn't working, even though you're using the correct username/password, try clearing the cookies from the site. There's a link at the bottom of the forum, or you can just click this link here:

http://forum.merkurclub.net/forum/ucp.p ... te_cookies
Mark

john keefe
Level 3
Level 3
Posts: 246
Joined: Sat Sep 02, 2006 1:13 pm

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by john keefe » Sun Jan 13, 2019 4:12 am

If that doesn't work, try manually deleting all merkurclub cookies on your computer as well. Thanks Mark for the help!

User avatar
DPDISXR4Ti
Site Admin
Posts: 13449
Joined: Wed Jan 08, 2003 11:40 pm
Location: New York

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by DPDISXR4Ti » Sun Jan 13, 2019 11:07 am

What's interesting is that I just had an issue logging in today. I got to the forum by clicking through an e-mail alert. From there, it prompted me to login and when I typed in name and pw it just acted like I'd done nothing. So I opened a new window, logged in, and all was fine. :dunno

I did get this message up top, so it would appear we do still have some lingering issues...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Thanks for your patience while we get this sorted out.
Brad

my8950
Level 5
Level 5
Posts: 754
Joined: Wed Jan 19, 2005 11:07 pm
Location: Detroit

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by my8950 » Fri Feb 01, 2019 11:43 am

DPDISXR4Ti wrote:
Sun Jan 13, 2019 11:07 am
What's interesting is that I just had an issue logging in today. I got to the forum by clicking through an e-mail alert. From there, it prompted me to login and when I typed in name and pw it just acted like I'd done nothing. So I opened a new window, logged in, and all was fine. :dunno

I did get this message up top, so it would appear we do still have some lingering issues...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Thanks for your patience while we get this sorted out.
Same thing still today...
Also seeing these at the top of the screen:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

User avatar
andyofcolumbusmerkur
Level 3
Level 3
Posts: 297
Joined: Mon Jul 15, 2013 7:58 pm

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by andyofcolumbusmerkur » Fri Feb 01, 2019 3:55 pm

my8950 wrote:
Fri Feb 01, 2019 11:43 am
DPDISXR4Ti wrote:
Sun Jan 13, 2019 11:07 am
What's interesting is that I just had an issue logging in today. I got to the forum by clicking through an e-mail alert. From there, it prompted me to login and when I typed in name and pw it just acted like I'd done nothing. So I opened a new window, logged in, and all was fine. :dunno

I did get this message up top, so it would appear we do still have some lingering issues...
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Thanks for your patience while we get this sorted out.
Same thing still today...
Also seeing these at the top of the screen:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I don't see it anymore, did just the other day but not now.
You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. There's shrimp kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo, pan fried, deep fried, stir fried, pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp in potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich....

User avatar
andyofcolumbusmerkur
Level 3
Level 3
Posts: 297
Joined: Mon Jul 15, 2013 7:58 pm

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by andyofcolumbusmerkur » Sat Feb 02, 2019 10:41 am

Wait...now I see it again. Everything else works good though.
You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. There's shrimp kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo, pan fried, deep fried, stir fried, pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp in potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich....

jasonty
Level 6
Level 6
Posts: 825
Joined: Tue Jan 14, 2003 10:23 pm
Location: stephens city va
Contact:

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by jasonty » Sun Feb 03, 2019 5:43 pm

I get this at the top of the screen, but no log in issues on my end.



[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 591: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jason yancey
stephens city va
87XR-88XR
NOVAMOG



"as long as you keep picking on me I will tend to mad post about me getting mad......"

john keefe
Level 3
Level 3
Posts: 246
Joined: Sat Sep 02, 2006 1:13 pm

Re: Having problems logging in? Try clearing your cookies

Post by john keefe » Thu Feb 07, 2019 3:27 am

PHP warnings started popping up again (2/6/19), and taking a very long time to get the website to open... timed me out several times. No problem signing in once I got into the site, but just giving an FYI.

MarkM
Level 6
Level 6
Posts: 813
Joined: Wed Mar 17, 2004 11:59 pm
Location: Richmond, VA

Re: Having problems logging in? Read this thread

Post by MarkM » Sun Feb 10, 2019 8:24 pm

I believe the php warnings are mostly cosmetic. We'll get them taken care of eventually, but I think the login issues may be associated with the URL used to access the site. I've updated the first post in this thread, but it may get overlooked by people who have been following the discussion.

If you're having problems getting logged in to the forum, make sure you're accessing it using the

http://forum.merkurclub.net/forum URL. If that still doesn't work, try clearing your cookies again.
Mark

User avatar
merkurdriver
Level 8
Posts: 5919
Joined: Tue Jan 21, 2003 4:29 pm
Location: Northeast Ohio
Contact:

Re: Having problems logging in? Read this thread

Post by merkurdriver » Wed Feb 20, 2019 4:02 am

merkurclub.net/forum works just fine. As if nothing changed when logging in.

merkurclub.com instant redirects to merkurclub.net, which is seamless...however the forum link at the top of that main page still sends visitors to merkurclub.com/forum - which will not let you log in.

User avatar
DPDISXR4Ti
Site Admin
Posts: 13449
Joined: Wed Jan 08, 2003 11:40 pm
Location: New York

Re: Having problems logging in? Read this thread

Post by DPDISXR4Ti » Wed Feb 20, 2019 10:21 am

merkurdriver wrote:
Wed Feb 20, 2019 4:02 am
merkurclub.net/forum works just fine. As if nothing changed when logging in.

merkurclub.com instant redirects to merkurclub.net, which is seamless...however the forum link at the top of that main page still sends visitors to merkurclub.com/forum - which will not let you log in.
Yep! Funny enough, just last night I sent a msg to Jim asking him to fix that!

Thanks for confirming it's not just me! :)
Brad

User avatar
merkurdriver
Level 8
Posts: 5919
Joined: Tue Jan 21, 2003 4:29 pm
Location: Northeast Ohio
Contact:

Re: Having problems logging in? Read this thread

Post by merkurdriver » Thu Feb 21, 2019 4:31 am

Its not you...its me...

Works perfectly now FYI :cheers

Post Reply