[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
The Merkur Club of America Forums • Shaky
Page 1 of 1

Shaky

Posted: Fri May 17, 2019 10:47 am
by hotrodtodd68
Hey guys. It looks like you’re still here. What do you think this shaky shaky is?
https://youtu.be/o70esX4BMaM
https://youtu.be/oB6xmeDQbOc
https://youtu.be/UaSGyZyTcbU

Re: Shaky

Posted: Fri May 17, 2019 2:38 pm
by my8950
I think its not available....

Re: Shaky

Posted: Fri May 17, 2019 7:36 pm
by hotrodtodd68
I fixed the links. Apparently Facebook links don’t work.

Re: Shaky

Posted: Sat May 18, 2019 9:01 am
by andyofcolumbusmerkur
It looks like you found the problem while it was on the lift.

Re: Shaky

Posted: Sat May 18, 2019 11:01 am
by my8950
Looks like you're wiggling something...What was the issue?

Re: Shaky

Posted: Sat May 18, 2019 2:13 pm
by Ed Lijewski
Worn inner tie rod ball joint.

YMMV

Re: Shaky

Posted: Sat May 18, 2019 5:48 pm
by Merkurstein
Yeah tie rods needed for sure! Just changed mine too. Has the tires been setting for awhile?

Re: Shaky

Posted: Sat May 18, 2019 11:04 pm
by hotrodtodd68
yeah thanks maybe it is the inner tie rod ends
The tires had been sitting which might make it worse but I had this problem before I parked it. It’s weird like it’s worse under load like going uphill. I checked the guibo and it’s ok too.

Re: Shaky

Posted: Sun May 19, 2019 9:13 pm
by my8950
Hmmmm, this actually makes me wonder if mine has the same issue.
Mine is nowhere near this bad, only does it when I brake.
Front brakes are new, tie rod ends are new, but still does.
I was thinking control arm bushings, but maybe inner tie rod ends?